הרצאות או ספרים פסיכולוגיה חיובית ופסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/03/2017 | 10:04 | מאת: שני

שלום.אני מחפשת לשמוע או לקרוא על פסיכולוגיה חיובית ופסיכותרפיה גופנית כדי שיהיה לי ידע בקשר לנושא מטעמים אישיים אשמח אם אכן את יכולה להמליץ לי על ספרים או הרצאות טובות באינטרנט שאני יכולה לקרוא או לראות כדי לקבל ידע. תודה.

היי שני ספרים העוסקים בפסיכולוגיה חיובית הם למשל כל סדרת הספרים של דר' טל בן שחר. לגבי הרצאות יש הרצאות טד טובות בתחום למשל של מרטין זליגמן, או גם הרצאות של ברנה בראון שאני אישית מאד אוהבת. ליאת

08/03/2017 | 14:58 | מאת: שני

תודה רבה מקרב לב.

מנהל פורום פסיכותרפיה