פירסום. שיקרי.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/03/2017 | 20:26 | מאת: אביב 22

ליאת עצוב לי כל כך את יודעת, זה עצוב שאנשים עושים כסף ופירסום על הכאב שלך על כאב של השני. הפרומו הזה של פנים אמיתיות . מציג את ההפרעה הזו בצורה כל כך צהובה וחולנית . עצוב לי ... חבל שהוא לא מראה את מי שנאבק שעובד שלומד שמתפקד ...ולא את מי שלא ....

היי אביב את כ"כ צודקת גם לי זה הפריע מאד ומסיבה זו אף נמנעתי מלראות את התכנית שעוסקת בצהוב וברייטינג ולא בחומר "האפור" האמיתי והמתמודד. מבינה אותך. ליאת

08/03/2017 | 15:31 | מאת: sigal

ליאת הוא עושה את זה שוב השבוע.... זה מטריף את כל הפנים ותודה על ההבנה היא חשובה לי מאוד

היי sigal אכן מטריף ומעצבן לא לראות... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה