שוב ...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/02/2017 | 17:57 | מאת: sigal

ושוב המועקה שתופשת בנשמה ושוב היד שלו מכווצת את הלב ושוב העצבות הזו הכאב הדמעות שלא באות המחנק שבנשמה ושוב הזיכרונות הארורים האלה של הגוף של מה שהיה ושוב כל כך לבד אולי מבחירה

28/02/2017 | 17:37 | מאת: מיכ...

קשה. העצבות, הכאב, דמעות שלא באות....בבקשה אל תישארי עם זה לבד, אנחנו פה, אתך, מיכל.

שוב... מגיעים גלי הבדידות הפנימית ואז צפים ויש הקלה קטנה ואח"כ שוב נופלים אליהם ואולי בכל הרגעים הללו לעיתים מוצאים ידיים מושטות או גם יד... איתך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה