הי ליאת...............................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/02/2017 | 08:40 | מאת: mika

הי ליאת, קודם כל תודה רבה על התשובה שענית לי לגבי החדר ליאת, את מכירה נשים שלא רוצות להיות נשים? אני למשל, אני בכלל לא רוצה להיות אישה. אני אמורה להיות? המטפלת אומרת שזו החלטה שלי ואז היא תוכל לעזור לי וכאילו, אם אני אחליט שלא? אני מעדיפה להישאר ילדה

20/02/2017 | 22:18 | מאת: מיכ...

היי... אני מכירה כי אני כזו רוצה להשאר ילדה ולא להיות אישה. מסובך, אתך, מיכל

היי מיקה כן יש נשים שלא רוצות להיות נשים בכולנו יש חלק שרוצה גם להשאר ילדים השאלה מהם העוצמות של כל חלק ועד כמה הוא מפריע לנו לעיתים או נעים לנו דווקא... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה