הבנה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/02/2017 | 13:14 | מאת: מיכ...

היי ליאת, הייתה פגישה כזו שהיא לא הבינה כלום...רציתי שתבין, היא שאלה איך אני...אבל הרגשתי שזה לא ממש משנה לה..היא הייתה בכיוון של לדבר איתי על הקול הפנימי שלי שאומר לי שאני "טפשה" בכלל לא רציתי לדבר על זה....רציתי שתבין ללא מילים, יודעת שאי אפשר אבל אחרי כל כך הרבה זמן שאני איתה היא יכלה להבין את הרמזים שרמזתי לה כל הפגישה..ובכל זאת היא דברה על מה שהיא רצתה כנראה.... זה מאכזב ומבאס. מיד אחרי הפגישה שלחתי לה סמס שרציתי הבנה, כמובן שהיא כתבה שללא מילים עלול לעיתים להתפספס...כתבתי לה זאת לא פעם ראשונה, עדיף פסיכולוג ששותק..הרגשתי ריחוק הייתי צריכה להשאר במעיל...הורדתי באמצע הפגישה רציתי פתיחות זה לא עבד...היא אומרת שרוצה להבין אותי אבל לא תמיד מצליחה.....אמרתי שהיא שאלה איך אני אבל לא הרגשתי שזה משנה..רציתי הבנה ולא ריחוק. מרגישה תוקפנית כלפיה עכשיו...אוף..כפויית טובה...האם זה בעייתי פסיכולוג שמדבר, היא אחת שמדברת לא ששותקת...אוףףףףףףףףףף מאוכזבת ועכשיו יש יותר משבוע וחצי עד לפגישה הבאה :( מבאס........כבר נמאס לי...

היי מיכ לפעמים התחושה שהיא לא נאמרות המילים הנכונות או גם השתיקות...פסיכולוכ יכול לנסות אבל לפעמים הוא טועה ומתרחש הכשל הזה. ברגע שהצלחת לומר לה את זה כבר עשית איזשהו "גשר" מחודש, כך מרגישה... ליאת

21/02/2017 | 19:02 | מאת: מיכ...

זהו שלא! שרפתי גשרים...כתבתי אתמול שוב בווטסאפ..שעל מי אני עובדת? שאני לא יכולה לחיות בלי הקול הזה של "טפשה וסתומה" כי היא אמרה בפגישה שאנסה לחשוב איך היו נראים חיי בלי הקול הזה....היא אמרה מה היה קורה אם לא הייתי שולחת לה בווטסאפ? או מחכה לפגישה? כי ניסינו בזמן האחרון שאכתוב 2 דברים חיוביים ואחד שלילי וכנראה לא עמדתי בקריטריונים שלה......בקיצור אמרתי לה שכדאי לה ללכת והיא אמרה שאין לה כוונה כזו ואני אמרתי שלי יש ומאז דממת אל חוט......פגישה בשבוע הבא כנראה אוותר....ואכתוב רק שזהו. שלא תחכה סתם ואבזבז כסף על פגישה שלא מתקיימת :(

26/02/2017 | 10:51 | מאת: sigal

עכשיו זה כבר שבוע הבא ....מקווה שהמוצפות נרגעה והגל השתפר .. וכמה שאלות שעלו בי כשקראתי אותך ... מה היית רוצה שיקרה ? האם היית רוצה שהיא תילחם עלייך כי לך אין כוח להילחם על עצמך? והכי חשוב יקרה שאני חושבת שאת צריכה לנסות לענות מולך , הדרך הכי טובה לכתוב אינטואטיבי מה שיעלה ...מי תהיי בלי הקול הזה , מה הקול הזה משרת אצלך ...אצלי יש קולות דומים שבאים לעצור אותי מלהתקדם ולשנות ... אני מאמינה בך , מאמינה שגם הפעם תצליחו לגשר את הקושי , אתך

מנהל פורום פסיכותרפיה