דילמה ורצון לקבל הכוונה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/02/2017 | 11:21 | מאת: מטופלת לשעבר

שלום לפניי כשמונה חודשים סיימתי טיפול שהיה מאוד טוב. תהליך הפרידה מהמטפלת לא היה לי פשוט.. כיום אני במקום אחר..הרבה יותר חזקה אך אני חווה משבר אישי שקשור בזוגיות שלי. בן הזוג שלי לא מוכן ללכת לטיפול זוגי ואני ממש מרגישה שאני צריכה לקבל עזרה - לאווורר את התחושות, לקבל קצת פרספקטיבות על המצב ועוד.. האם יהיה זה נכון לבקש לחזור לשיחות עם אותה מטפלת שאני מאוד מאוד מעריכה או שעדיף ללכת למטפלת אחרת.. יש בי גם פחד שכל החלק ל הפרידה ממנה יצוף אצלי..אם אחזור לשם..מה דעתך?

היי מטופלת לשעבר מעניין הכינוי שבחרת ומה זה בעצם בשבילך להיות "מטופלת"? :) נקודה למחשבה. אני חושבת שבסופו של דבר זו החלטה מאד אישית שלך לעיתים עורכים רק פרידה זמנית ממטפלת והיא לא חייבת להיות מוחלטת וסופית ואז תמיד אפשר לחזור אם יש משברי חיים נוספים או קושי. היתרון בכך הוא שהיא מכירה אותך ולא צריך להתחיל "שוב מההתחלה". לעיתים זו הזדמנות לנסות משהו חדש, מישהי חדשה... באמת החלטה מאד מאד שלך... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה