הי ליאת, מה שלומך?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/02/2017 | 12:55 | מאת: א.ה.

הי ליאת, קפצתי למסור ד"ש. שמחה לראותך כאן. כשנה עברה מאז רשמתי פה לאחרונה. הנה בחרתי לכתוב כאן, בפורום אותו את, אישה, מנהלת, ואספר כי לאחרונה מציקות לי תופעות גיל המעבר. סימנים גופניים כמוכר, ושקיעות מצב רוח עמוקות. אני עובדת קשה. עם קטנטנים. והם לעתים מאירים לי אזורים בנפש. מרגישה כאילו ילדיי עזבו את הקן, למרות שלא מימשתי אימהות. וכמה עצוב, שרק עכשיו, אחרי שנות טיפול, הנפש נוגעת, רק מעט, ובחלום, בהריון. בחמימות, א.ה.

א. ה יקרה איזו הודעה כיפית וכה חמימה כפי שכתבת. שמחה לשמוע על העבודה עם הקטנטנים...נכון, זה אכן מאיר ו...מחמם. תופעות גיל המעבר אכן מציקות פיזית ורגשית. לא יודעת אם את נעזרת בדיקור סיני- אני מאד ממליצה וכן ספורט. שני דברים שמשפרים משמעותית את התחושה- כן גם הנפשית. וקפצי שוב...כשיתחשק :) ליאת

14/02/2017 | 13:33 | מאת: א.ה.

הי ליאת, ספורט - בוודאי, ואני בכושר טוב מאד (עפ"י בדיקות שערכתי לאחרונה); עם דיקור סיני היה לי ניסיון מוצלח פחות, אבל שיאצו, לעומת זאת, כן הולך, ומצאתי מטפלת שמתאימה לי בסגנון העיסוי שלה. נו, אז לא נורא, מסתובבים קצת בעיצומו של החורף עם גופיית ספגטי :-) להת' א.ה.

היי א.ה שיאצו זה נהדר! להת :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה