ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/02/2017 | 12:01 | מאת: sigal

קודם כל תודה על התגובה שם למטה. הפעם חיכיתי לה ..😊 זה מעניין מה שכתבת לי שם,הנערה הזו שכותבת ככה בשורות קצרות של מילה אחת. הנערה הזו מכילה כאב ברמות מטורפות . שנים דוחקת את החלק הזה מפחדת מקיומה ,מפחדת מלתת לה /לכאב מקום מפחדת להתפרק. בזמן האחרון מאפשרת יותר המטפלת מאפשרת מעודדת ואני מנסה לאט בזהירות לא לתת לה להשתלט אבל לתת לה מקום . זה קשה כל כך... תודה על היותך ועל ההבנה 😊

היי סיגל יקרה זה נהדר שאת מתחילה להרשות לעצמך להוציא זה אומר שאת מעט בוטחת יותר, סומכת,מתנסה איך זה לשים את הכאב קצת אצל אדם אחר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה