נמאס כבר מהטיפול הזה!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/02/2017 | 13:34 | מאת: ב

שלום ליאת. תמיד שהיא מרגיזה או פוגעת או לא רואה, לא בא לי לחזור יותר! רוצה לסיים איתה ודי!!! לא יכולה לסבול את זה שבמקום שאמור לאפשר לי להחשף, לשתף, לבכות, להיות נזקקת, פוגעים בי! זה לא פייר!!! וזה מקומם!!! ואז במשך תקופה אני״הולכת על ביצים״,שוקלת כל מילה, מחשבה, דמעה! רוצה להתמודד לבד! לא צריכה עזרה! לא רוצה להפגע!

היי ב יקרה אני מאד מבינה מה שאת כותבת ומרגישה. תמיד יש את הפגישה הזו שיש בה אמירות פחות מותאמות או רגישות ואז הולכים עם המילים הללו ואולי זה מקשה שוב להפתח אני חושבת שאם תאמרי לה את מה שכתבת בו וגם מה שפגע בך אולי זה יעזור גם כי זה מקל גם כי זה ילמד את שתיכן מהן הנקודות הרגישות וגם כי אז אפשר להמשיך הלאה ביתר קלות קחי בחשבון (מניחה שאת יודעת זאת עמוק בפנים) שהיא לא התכוונה לפגוע אלא הייתה בנקודה מסויימת לא מספיק מותאמת לך...ותנסי לחשוב מהן המקומות שכן מחזיקים אותך בקשר, מהן החוזקות שלו, מהם במקומות שהיא כן רואה אותך ותחזיקי כל זה למול הפגיעה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה