כבולה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/02/2017 | 19:05 | מאת: מיכ...

כבולה(1/2/17) כבולה בתוכה נשמה אבודה, סוערת, נודדת בין המח ללב. זו אותה ילדה קטנה מבולבלת, טורפת קלפים כאילו חייה משחק, אך שחוק אין בה. אין יד משגת להתיר כבליה. השמש ידום, האור לא יפציע! המגע לא ינעים, הליטוף לא ירגיע, החיבוק שיבוא יאבד משמעות. מה יעצור את הסבל כי רב? מה ינעים בכל זאת זמן שאבד? זמן שעובר, תקתוק השעון, נדנוד בעריסה או עטיפה בשמיכה? האם היא רק בחזקת "תינוק שנשבה"?

05/02/2017 | 05:54 | מאת: sigal

איזה כתיבה אכותית. את מדהימה . כואב כל כך כואב אבל חושבת לא בטוחה שאחרי מספיק זמן שנחוש כאב זה ירגע .. הכאב תמיד יהיה שם רק רך יותר, מובן יותר ,כהה יותר, אתך טוב שאת מאפשרת לכאב האמיתי לצאת ...

היי מיכ יקרה מה שחשוב הוא שאת נותנת לה קול וכותבת מילים זו גם דרך להשתחרר מעט מכבלים... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה