התאהבות בעובדת סוציאלית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/02/2017 | 21:57 | מאת: נאור

היי קוראים לי נאור התאהבתי בעובדת סוציאלית שלי שמה מיטל היא נישאה לא מזמן היא בחורה מאוד נאה ויש לה עיניים כחולות משגעות בטירוף היא לא יוצאת לי מהראש ומסתבר שהיא עוזבת את העבודה פה בדיור שאני נמצא ואפילו שאלתי אותה עם נוכל להיות ידידים והיא אמרה שלפי חוק אי אפשר ואני שבור לרסיסים מה עושים?? אני כל כך אוהב אותה

היי נאור אפשר להבין את תחושותיך ....אבל אולי זו לא התאהבות ממש בה אלא במה שהיא הייתה עבורך ואת זה אולי תוכל למלא גם מי שתחליף אותה עם כל הצער והכאב שאתה חש... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה