רסיסי חיים....................................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/02/2017 | 15:49 | מאת: מיכ...

כאגרטל הנשבר, ככוס מתנפצת הרעש גדול, הכאב לא מרפה, נפשה מתפזרת לאלפי חלקיקים, אנה תלך? כיצד תאסוף רסיסים? במקום שבין מציאות לדמיון, אינה יכולה להאחז בתמונה השלימה, אילו רק הייתה שוב ילדה תמימה. לא רוצה להבין או להמשיך במסלול לא יכולה להכיל את רסיסי הנפש, רסיסי חייה של ילדה קטנה. בשעות בין ערביים בזמן דמדומים, ילדיה שלה במציאות החיים, חשים רסיסי שקט מפחיד, אך ממשיכים בשגרה מקבילה. רציתי לשתף אותך בתחושות, בזמן האחרון קשה לי אחרי פגישה....תודה. מיכ

מיכ יקרה תודה ששיתפת קשה גם להתנפץ וגם החזיק גם לרעוש מבפנים וגם לשמור על שקט מבחוץ גם להיות בפנים גם במציאות איתך ליאת

02/02/2017 | 20:28 | מאת: מיכ...

תודה לך. אני כותבת המון פתאום..אולי טוב שכותבת רגשות אחרי תקופה שלא כתבתי כלל.....לא יודעת...רק יודעת שאחרי פגישה שוב מציף..ואז יש שקט עד לפגישה הבאה ושוב. למה זה קורה? מרגישה שעדיף שלא לבוא.....אבל יודעת שגם כן צריכה.....

05/02/2017 | 05:57 | מאת: sigal

זה אומר שעבדת קשה בפגישה והדברים עובדים וכואבים ואז כדרך הטבע הגל נרגע עד הפעם הבאה.. תמשיכי לטפל בעצמך ולצעוד קדימה

היי מיכ רגשות מציפים ואז נרגעים ואז מבינים שגם להצפה הייתה משמעות... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה