התלבטות רצינית להמשך טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/02/2017 | 13:05 | מאת: ש

שלום ליאת. לפני כשלושה וחצי חודשים לאחר תקופה די ארוכה, בערך 6 שבועות שבהם הרגשתי שקורה משהו לא טוב ביני לבינה. הצעתי שנסיים. היא ישר אמרה שצריך לקחת חודש על כל שנה שהייתי אצלה ואז נדבר. עכשו מתקרב המועד. אני רוצה לסיים ובאותו הזמן גם פוחדת שאתחרט. מה גם שאני רוצה לסיים בעיקר על מנת למנוע פגיעות עתידיות מצידה. וגם כי יש לי תחושה/מחשבה שאולי אני לא בן אדם שניתן לטפל בו. ותכלס יש לי משנה די סדורה לגבי עתידי. ולא ממש אכפת לי שיהיה לי "טוב״. אני מאוד מתלבטת ויחד עם זה ממש בא לי לסיים ודי!

היי ש ממה שכתבת יש כנראה תחושות סותרות גם רצון לסיים גם פחד ממנה או מעצמך? גם תקווה שיהיה טוב ובאותה נשימה אולי איזו הרגשה שאין סיכוי שלא היה כלום ולא יהיה כלום :) משפט שחביב עליי לאחרונה, בהערת אגב. אני חושבת שמקום כזה שהוא אמבילוונטי דורש איזושהי חשיבה נוספת או המתנה עד שהתחושות יהיו יותר ברורות... מה את אומרת? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה