על סף התהום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/01/2017 | 17:47 | מאת: sigal

הי ליאת , בזמן האחרון באה לבקר כאן די הרבה האמת , אולי בגלל הפיצול והמורכבות לא מרגישה שייכת לשום מקום והעצוב גם בביתי שלי , במקום שאני בניתי לא מרגישה שייכת , היום . על סף התהום , חלקים בי מבקשים להרוס מבקשים לא להיות (לא לדאוג לא אובדנית בשום צורה ) ואני , אני באמת עייפה גוף ונפש במצוקה .....

היי סיגל יקרה לא הצלחתי לענות השבוע מהר הייתי עם שפעת בימים האחרונים כך שעברו כמה ימים מאז שכתבת .... מרגישה את התהום והעצב ובעיקר את המותשות אבל אין ברירה...איכשהו חייבים למצוא את הכוחות לפעמים ע"י מנוחה- גם זה חשוב פשוט להרפות קצת מהכל ולפעמים ע"י עשייה... ליאת

23/01/2017 | 16:05 | מאת: אביב 22

הי ליאת רק להגיד לך תודה מקווה שאת מרגישה טוב עכשיו וזה בסדר גמור מתי שאת עונה . והאמת שהעייפות מהמורכבות עדין קיימת ..

מנהל פורום פסיכותרפיה