מנסה ...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

31/12/2016 | 07:36 | מאת: sigal

הפורמט החדש הזה מטריף אותי ויותר מזה .. . מקווה שהוא הסתדר לי ולא רק כאן ,מתסכל בעיקר אז מנסה להנכיח את עצמי .. שיהיה שבוע טוב sigal

היי סיגל יקרה באמת קשה להתרגל מקווה שבהמשך יהיה יותר קל מה שלומך ואיך את בימים גשומים אלו (וטוב לשמוע קולך) ליאת

02/01/2017 | 20:52 | מאת: sigal

ליאת תודה לך , האמת לא ממש יודעת מצד אחד כאילו שקט מצד שני סוער עד מאוד בפנים , רוחש וגועש .....הרבה זיכרונות לא פשוטים וכל דבר קטן מקפיץ את החלקים הקטנים ואני מתנהגת כבת חמש ...האמת שעייפתי מלראות את עצמי מתנהגת ככה ...אבל מקבלת שזה חלק ממי שאני . תודה על היותך

היי סיגל זה באמת מעייף לפעמים גם יש תחושה של פערים גדולים אבל כן, איפשהו זה נמצא בכולנו...אולי זה קצת מנחם ליאת

03/01/2017 | 22:55 | מאת: ליאת

על הנסיון לעודד שזה אצל כולם ...נכון במידה זו או אחרת כמו ניתוק וחלימה בהקיץ... אבל זה ממש לא אותו הדבר וזה פשוט מעייף ברמות להיות אנחנו .. ואני זה אנחנו קבוצה גדולה ורועשת .. תודה שאת כאן

מנהל פורום פסיכותרפיה