אומגה 3 בהריון בשליש שלישי עם בעיות הורמונליות

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

14/11/2016 | 18:40 | מאת: רונה

שלום, אני בהריון בשבוע 30 ושוקלת להתחיל ליטול אומגה 3. אני לא אוכלת דגים בכלל מהילדות, ויש לי רגישות לריחות וקושי לבלוע כדורים גדולים (כמו הפרנטל). לאור זאת חשבתי להשתמש בשמן פשתן (כף ליום). אך ראיתי באינטרנט שזה יכול לגרום להקדמת לידה, ושהאומגה 6 לא טוב בהריון. וכשיש בעיות הורמונליות לא מומלץ להשתמש בכל הקשור לזרעי פשתן. אז אני קצת מבולבלת בנושא ואשמח לעצתך המקצועית בעניין. אני נוטלת כדורים נוספים בהריון: פרדניזון (סטרואידים) - 1.5 מ"ג ליום בגלל CAH לא קלאסי. יוטירקס - 350 מק"ג לשבוע (50 מק"ג ליום, כדור ליום) עקב בעיית תת פעילות של בלוטת התריס. (האם מותר להשתמש בשמן פשתן כשיש בעיה כזו)? פריפול - 100 מ"ג ליום (כמוסה אחת ביום) עבור הברזל B12 - אחת לשבוע. ויטמין D אני אשמח אם תוכלי לומר לי במה ניתן להשתמש ומה מומלץ למצבי. תודה! זימון תורים לקביעת תור אצל ד"ר נירית אבירן, לחצו ותאמו. בנוסף לעבודתה במכבי, היא מנהלת מרפאה פרטית בנתניה, שבה היא מקבלת מטופלים בהסדר עם קתור-חולים לאומית וחברות הביטוח השונות. תאמו תורהשאר/י פרטיםהתקשר/י 072-3210855 תאמו תור

השאלה שלך לא כל כך קשורה לארומתרפיה. זו שאלה לנטורפתיה. התייעצי עם שירי כספי: 050-766-7065

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית