בניגוב אחרי צואה עקבות דם .

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

25/02/2011 | 19:57 | מאת: סיגל

בתי בת 4.5 בזמן שהיא עושה צואה , בניגוב הישבן גילתי דם אדום , אחרי הניגוב לא ממשיך להופיע דם , הדם מופיע רק שהיא עושה צואה , מה לעשות ?

האם יש לה עצירות? אם יש עצירות אז הגורם לדם הטרי יכולה להיות צואה קשה והטיפול צריך להיות ריכוך הצואה עם נורמלקס. אם אין עצירות ברורה עדיין הסיבות השכיחות לדם בניגוב הן פיסורה בפי הטבעת או טחור.כאשר יש דם טרי גם באסלה יכול להיות פוליפ או דלקת במעי גס. בכל מיקרה אני ממליצה לפנות לרופא מטפל לבדיקה כללית כולל בדיקה של פי הטבעת.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער