עצירות תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/01/2019 | 21:45 | מאת: סיון

תינוק בן 10 חודשים סובל מציאות קשות מאז מעבר למוצקים. בהתייעצות גסטרו ילדים - המליץ על שימוש במרככי צואה למשך חודש . המליץ על נורמלקס אך חששתי להתשתמש כיוון שאני חושבת שבני איננו שותה מספיק. האם נורמלקס יכול לגרום לצואה קשה אם צריכת נוזלים איננה מספקת? השתמשנו באבילק ועכשיו הוא כבר לא מוכן לקחת. אם נורמלקס לא יכול לגרום ליציאה קשה? מה המינון המומלץ ? שוקל סביב 8 קג. בנוסף אציין כי לבני טונוס שרירים נמוך - בטווח התקין .בדיקות דם תקינות .

הטיפול המומלץ הוא נורמלקס , צריך ךמצוא את המינון המתאים, להתחיל עם 8 גרם ב120 מל שתיה ואפשר להמיס בתוך בקבוק תמל ששותה בערב. אם כעבור שבוע ימים לא תהיה יציאה כל יום אפשר לעלות מיניון נורמלקס ל12 גרם בתוך 180 מל תמל

03/02/2019 | 21:17 | מאת: סיון

היי תודה על המענה. בני איננו שותה תמל הוא יונק. במהלך היום מקבל בקבוק חלב אם שאוב בגן האם ניתן להמיר ל 6 גר' נורמלקס ב90 מל חלב אם ? ומשם להתחיל לעלות מינון ?

כן בהחלט

06/02/2019 | 17:45 | מאת: סיון

היי עוד שאלה . האם ניתן לערבב נורמלקס בפירות טחונים או מרק או דייסת שיבולת שועל ? ואם כן איזה כמות לשים ? פשוט הוא כבר פחות שותה בקבוק וקשה ממש להכריח אותו לשתות בבת אחת כמות אפילו של 60 מל.. האם אפשרי ?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער