צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

19/09/2016 | 03:45 | מאת: יוסי

עברתי ניתוח לתיקון צניחת עפעף (פטוזיס) ועברתי שוב ניתוח לתיקון מפני שהניתוח הראשון לא הביא תוצאות אך לצערי העפעף צנח שוב גם אחרי התיקון כדאי לעבור ניתוח נוסף ? ויכול להיות ש 2 הניתוחים (כולל התיקון) לא בוצעו כראוי ?

יוסי היקר שלום! אכן, ניתוחים לתיקון צניחת עפעף אינם נותנים תמיד ב 100% של המקרים תוצאות אופטימליות. יש לתאם ציפיות טרום הניתוח עם המטופל. גם אם נותחת פעמיים - ייתכן מאד שיש מקום לשפר. הייתי מתייעץ עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים