עפעף מפרקס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

12/01/2016 | 07:18 | מאת: רוני

שלום רב אבקש לשאול מדוע מעל עין ימין שלי העפעף מפרקס ומתכווץ לעיתים קרובות ביותר מספר רב של פעמים ביום האם יש קשר למתח נפשי כמו שקראתי במקום מסויים כיצד ניתן לטפל? _ אני חובש משקפי קריאה בלבד (2.5) האם ניתן לתאם בדיקה פרטית בקשר לעפעפיים יום טוב ותודה רבה רוני

רוני שלום! תוכל להעמיק בנושא התכווצויות עפעפיים אם תחפש: Eyelid Myokimia או Eyelid Twitching. בד"כ לא קשור לפתולוגיה משמעותית, אלא למצבי מתח, עייפות, חוסר שינה, שתיית קפה מרובה. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים