הניתוח בוצע לפני חצי שנה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/01/2016 | 15:24 | מאת: חיים

האם לנצח פתיחת עיניים גדולות תעניק תחושה של עפעפיים קשורות? הערה: זה משהו בקטנה, לא חמור בכלל ולא מציק אך מבחינתי בלתי צפוי. העברה של קצות האצבעות לאורך העפעפיים כמעט ואינה מורגשת בעפעפיים. כאילו עור מת. תחושה קיימת אך חלשה, כמו לאחר אילחוש מקומי. הערה: כנ"ל. תודה.

שלום, חיים, בד"כ תחושת המתח בעפעפיים חולפת עם הזן, בעקבות ניתוח... הנימול נובע מחיתוך עצבים תחושתיים במהלך הניתוח. העצבים חוזרים וצומחים בקצב של כ 1 מ"מ בחודש, ועם הצמיחה חולפת גם תחושה זו. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים