ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

17/09/2015 | 22:53 | מאת: א

אני צעיר בשנות ה 20 לחיי עברתי ניתוח בעבר בגלל עפעף צנוח שגובהו היה 2.5 מ"מ לעומת העין השנייה שגובהה היה 4 מ"מ והוחלט לחתוך 6 מ"מ משריר הלבטור .. אני כבר כמעט חצי שנה אחרי הניתוח אבל העפעף לא סימטרי ואפילו כמעט וזהה לקדמותו יש עדיין נפיחות השאלה אם הניתוח שבוצע היה אמור להביא לסימטריה או שהיה צריך לחתוך יותר מהשריר ? והאם ידרש ניתוח נוסף בזמן הקרוב או שמומלץ להמתין להחלמה מלאה ?

א. היקר שלום! ניתוחים לתיקון פטוזיס חד צדדי באמצעות רזקצייה של הלבטור אינו נותן תמיד סימטרייה מלאה. בטווח של חצי שנה מהניתוח יכולים להיות עדיין שינוייים קלים, אך לאחר מכן מתקבלת הרמה הסופית של העפעף. הייתי ניגש להערכה חוזרת אצל הרופא המנתח. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים