צניחת עפעף בעיין שמאל

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/08/2015 | 19:18 | מאת: אחמד

עשיתי ניתוח להסרת משקפיים לפני שנה . אחרי הניתוח התחלתי לראות שיש לי צניחת עפעף . חזרתי על תמונות קודמות חלק מהם היה לי צניחה וחלק לא . אבל אחרי הניתוח אני תמיד רואה את זה ואת הצניחה היא באותה מידה משנה ( לא גדלה ) . הצניחה היא 1-2 ממ

אאא שלום! אכן, צניחת עפעף יכולה להופיע בעקבות ניתוחי עיניים, כמו קטרקט, ניתוחי רשתית, או ניתוחים אחרים. ייתכן שהסיבה נובעת מן הספקולום לפתיחת העפעפיים שגורם, לעיתים, למתיחת הרקמות ולשיחרור אחיזת השריר המרים את העפעף מלוחית העפעף. הייתי ניגש להערכה אצל רופא העניים שלך, בהצלחה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים