Blepharospasm

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

31/03/2014 | 23:57 | מאת: חנה

בן זוגי סובל מהתופעה ומטופל בהזרקת BOTOX . עבר ניתוח Ptosis ללא שיפור. אני אחות מוסמכת, עבדתי במחלקת עיניים ( פרופסור יובל יסעור היה המנהל ). היות ואני מודעת לסבל ממנו סובלים הנפגעים מזה הייתי רוצה למצוא מחנה משותף בין החולים כדי לנסות למצוא להם מזור. בן זוגי רואה 6/6 ולמרות זאת הוא מתהלך בעיניים עצומות, נתקל בחפצים , לא סובל אור השמש ומכל סוג אחר; בקיצור, מתנהג כעיור למרות Visus מצוין . חברות התרופות לא ישקיעו מאמצים כי זאת מחלה שלא תכנים להם כספים רבים. האם תוכל להעביר את כתובת האימייל שלי לחוליי בלפרוספזם שבטיפולך? תודה מראש.

חנה שלום! תודה על פנייתך. כדאי לפנות גם לד"ר בדארנה, נוירולוג מבי"ח כרמל בחיפה, שמרכז קבוצה גדולה של חולים, להם הוא מזריק בוטוקס. בברכה, ד"ר זיידר.

22/04/2014 | 17:08 | מאת: חנה

ד"ר ניר זיידר, תודה על תגובתך. עבדתי עם ד"ר בדארנה במחלקת עיניים. האם הוא נוירואופטלמולוג או מדובר ברופא אחר? אכתוב לו. שוב תודה.

מנהל פורום צניחת עפעפיים