משקפיים ועין עצלה/ ptosis

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

28/10/2019 | 14:04 | מאת: הדס

האם משקפיים עוזרים ptosis? קראתי לא זוכרת איפה במשקפיים לא בהכרח יעזור למי שיש צניחת עפעף בצורה 100%. יש לי ptosis מולד, מרכיבה משקפיים למרחק אך עדיין בעין שמאל (שבו יש את הptosis) לא משפיע 100%. האם עליי להחליף מספר או שזה לא בהכרח יעזור??? תודה!

הדס יקרה, שלום! צניחה מולדת של העפעף מלווה לעיתים קרובות בטעויות באופטיקה של העין, בפזילה, וכתוצאה מכך - גם מעין עצלה. שינוי מנח העפעף במהלך השנים או בניתוח יכול להשפיע אף הוא על הטעות האופטית של העין (המספר במשקפיים). דרושה בדיקת אופטומטריסט על מנת לסייע בהחלטה אם יש צורך לעדכן המשקפיים. בברכת בריאות ובברכה, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים