עברתי ניתוח תיקון פטוזיס בעין אחת.

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

08/05/2019 | 07:19 | מאת: נאדיה

שלום, עברתי ניתוח תיקון פטוסיס בעין אחת ותיקון גיד ב-16/4. חלק מהתפרים נמסו ועדיין רואים 3 תפרים חיצוניים (לא יודעת אם יש גם פנימיים). בשבועיים הראשונים הרופא המנתח נתן לי משחת סטירואידים להשתמש. לפני כמה ימים היתי בביקורת וציינו שאפשר להפסיק את המשחה, לא הורידו לי תפרים, ויש לי בצקת ממש בתחתית העפעף (בין העפעף ל-ריס). בנתיים נקבעה לי ביקורת שניה לעוד 3 חודשים. השאלה, מה היא באמת תקופת ההחלמה ומתיי רואים תוצאה סופית ?? האם צריך להוריד תפרים ?? ומה אפשר לעשות עם הבצקת ומה זמן החלמתה גם כן ?? תודה מראש על התגובה.

שלום נאדיה, החלמה מניתוח תיקון פטוזיס יכולה להיות ממושכת ולארוך מס' שבועות. בד"כ כחודשיים לאחר הניתוח מתקבלת התוצאה הסופית. יחד עם זאת - תיתכן שונות בין הטכניקות הניתוחיות (קדמית או אחורית), השימוש בתפרים (נמסים או כאלה שיש להסירם). בהחלט הייתי שב לביקורת הרופא המנתח. בברכת בריאות, ד"ר ניר זיידר. www.oculoplastics.co.il

13/05/2019 | 11:55 | מאת: נאדיה

תודה ד"ר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים