טיפות לשיפור מראה בצניחת עפעף

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/04/2019 | 10:18 | מאת: יאירה

בעקבות צניחת עפעף עברתי ברור אצל מומחה עפעפיים. בין היתר שם לי טיפות עיניים בעין ה"צנוחה" (אין לי מושג איזה) ותך מספר שניות העפעף התרומם. הוחלט על מעקב בעוד 3 חודשים (כי ההנחה שלו שזה קרה בעקבות בצקת מזריקה תוך עינית) והפניה לברור אצל נוירו-אופתלמולוגית. קבעתי תור, ובינתיים, האם יש טיפות עיניים שאוכל להשתמש בהן להרמת העפעף מבלי שיגרם לי נזק? תודה

שלום יאירה, טיפות שיכולות לשפר את רמת העפעף הן טיפות שמכווצות את השריר ע"ש מילר (השריר "העוזר" להרמת העפעף, בנוסף ללבטור-פלפבראליס), כמו איופידין או אלפאגן-פי. רצוי להתייעץ / להיבדק על ידי רופא עיניים לפני הנטילה. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר. www.oculolplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים