האם אפשר לתקן ניתוח צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/02/2019 | 14:16 | מאת: רו אן

בתי עברה ניתוח להרמת עפעף בעין ימין בגיל שלוש ועוד ניתוח מתקן בגיל 17 , עכשיו היא בגיל 26 ועדיין רואים הבדל בין שתי העיניים ! האם יש מה לעשות עוד ?

רו אן היקר/ה שלום! ניתוח תיקון פטוזיס מולד הוא ניתוח מאתגר, ולא פשוט. בחירת תיזמון וסוג הניתוח תלויים בגיל המטופל, דרגת הפטוזיס ופעילות הלבטור. מטרות הניתוח הן להשיג רמה טובה של העפעף, קונטור יפה ועגול וסימטרייה. גם תוצאות טובות באופן אובייקטיווי של ניתוח יכולות להיות מלוות בלאגופתלמוס (הפרעה בסגירת העין) ובפיגור של תנועת העפעף בהסתכלות מטה, בהשוואה לעין השנייה. מובן שיש צורך בהערכה ובדיקה של המטופל בכדי לבחון אם ניתן לשפר התוצאה הכירורגית. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplatics.co.il

09/02/2019 | 17:41 | מאת: רו אן

תודה רבה

מנהל פורום צניחת עפעפיים