צניחת עפעף.

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

20/03/2011 | 22:47 | מאת: א

בת 33 לפני חודשיים עברתי ניתוח לייזר מסוג PRK להסרת משקפיים רק בעין אחת. יומיים לאחר הניתוח העפעף בעין שנותחה התנפח מאוד. הנפיחות ירדה בהדרגה אך מאז,עברו כבר חודשיים והעין נראית קטנה יותר, גם הצורה שונה, העפעף סגור יותר וזה אף מפריע לשדה הראיה במקצת, העפעף בעין שנותחה נראה ישר כאשר בעין הבריאה יש לו קמירות בקצה (שליד האוזן) מה עושים? 1.מה יכל לגרום למצב כזה? 2. האם יש פתרון, כי אני פשוט נראית "עקומה". חוששת גם לנתח את העין השניה.

א' שלום! לעיתים, הכנסת מפשק העפשפיים בעת ניתוח עיניים, עלולה לגרום למתיחת העפעפיים ולהחלקת השריר המרים את העפעף מלוחית העפעף ועקב כך נוצרת צניחה של העפעף. הייתי מתרחק עוד מס' חודשים מניתוח הרפרקצייה שעברת בתקווה שהעפעף יתרומם ויחזור לקדמותו. אם לא חל השיפור המקווה - הייתי ניגש לבדיקת רופא עיניים אוקולופלסטיקאי. בברכה, ד"ר זיידר.

21/03/2011 | 23:02 | מאת: א

האם אבל יש תקווה שהוא יחזור לקדמותו? יש משהו שיכול לעזור למצב ? איזשהו סוג של תרגול ?

מנהל פורום צניחת עפעפיים