המשך לניתוח הקיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

22/07/2011 | 12:22 | מאת: רחל

ניסיתי ופניתי למשרד הבריאות בעיניין הניתוח המיותר אך הם איך אפשר שלא כמובן הצדיקו את הרופאים. ולכן אני כ"כ זועמת וכועסת כי באמת לא היתה סיבה למהר לניתוח משך הצירים היה כ6 שעות בלבד פתיחה של 10 כשעתיים וחצי התינוק משקל 3680 משקל סביר והמוניטור לא הצביע על מצוקה עוברית. המצג היה op שגם הוא לא אובחן אלא רק בזמן הניתוח עצמו בכיתי והתחננתי שאני לא רוצה אבל הם היו להוטים על הרעיון ואינני יודעת למה אני רק יודעת שניסו לשכנע אותי בסיבות שונות ומשונות כמו קריעת רחם, תינוק גדול, תקיעת כתפיים ועוד סיבוכים שישנם לכל היולדות בכלל ולאו דוקא קשורים אליי בפרט. הכל הסתבר כסיבוכים ללא בסיס בנוסף לא בוצע לי חוקן וגם שהרגשתי שאני מלאה מלאה זה לא מילה הייתי גדושהו מתקשה להתפנות בגלל עצירות אף 1 לא הקשיב לבקשה שלי לחוקן דבר שמאוד הפריע לי למהלך הלידה היות והיתה לי עצירות קשה ועד עצם היום הזה אני סובלת מטחורים קשים ביותר וכך יצא שכל הלחיצות הושקעו במטרה להתפנות במקום ללדת ולכן היה הקושי ביציאת הוולד בכל אופן הגעתי למסקנה שראשית ההחלטה על הניתוח היתה פזיזה ושנית הצוות הרפואי לא היה קשוב לצרכיי תרתי משמע

22/07/2011 | 17:40 | מאת:

נשמע שחלק גדול מהבעייה נעוץ בתקשורת בין הצוות בחדר הלידה לבינך. לא לגמרי ברורה לי מדבריך הסיבה לניתוח אבל יתכן שהרושם היה שמדובר בעובר גדול מכפי שהיה במציאות ויתכן שעל רקע זה חששו הרופאים לשלמות הרחם. האמיני לי שהדבר היחיד העומד לנגד עיניו של הרופא בחדר הלידה הוא שבסוף היום תהיה אמא בריאה עם תינוק בריא מאחל לך החלמה מהירה והתאוששות מלאה מהניתוח

23/07/2011 | 22:54 | מאת: רחל

והאמן לי שהדבר היחיד שעמד לנגד עיניו של הרופא/ים בחדר הלידה הוא לנתח אותי כדי שבסוף היום הוא יהיה רופא עם יותר ותק בתחום הניתוחים או האל יודע מה