ניתוח הרמת רצפת האגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

06/12/2020 | 22:23 | מאת: רותי1948

האם יש כאבים וליד ובתוך הואגינה לאחר הניתוח וכמה זמן הוא נמשך

רותי שלום, אין ניתוח אחד ל'הרמת רצפת האגן'. יש סוגים שונים של ניתוחים לטיפול בבעיות מתחום רצפת האגן, חלקם מבוצעים בגישה וגינלית וחלקם דרך דופן הבטן בלפרוסקופיה/רובוט. לכל סוג ניתוח מאפיינים משלו ותופעות צפויות שאופייניות לו באופן ספיציפי. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

07/12/2020 | 20:53 | מאת: רותי

נעשה ניתוח בשיטה ואגינלית

תלוי מה בדיוק בוצע בניתוח. אבל באופן כללי כאב באתר הניתוח צפוי להימשך עד ארבעה שבועות במרבית המקרים, ואמור לדעוך בהדרגה עד להעלמותו המלאה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן