דליהבשפכה פענוח mri

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/09/2020 | 23:18 | מאת: רנית

מה זה דליה בקדמת השופכה אשמח לפענוח

רנית שלום, המושג דליה מתייחס על פי רוב לוריד מורחב. מושג זה נמצא בשימוש נפוץ בהקשר לדליות ברגליים ואף במקומות אחרים בגוף. לגבי השופכה דווקא פחות שכיח. נחוץ להבין יותר מה הבעייה הקלינית ממנה את סובלת כדי להבין למה הכוונה בפיענוח. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

23/09/2020 | 14:22 | מאת: רנית

לאחר שעשיתי בהלל יפה ע"י רופאה שעובדת איתך בדיקת צציטוסקופיה ששם לא נמצא כלום החלטתי להמשיך ולבדוק את הנושא. בבדיקת mri אגן עצבי אובחן דליה בקדמת השופכה, פריצת דיסק l45 ועוד. הוספתי את הקובף של פענוח הmri.

רנית שלום, כאמור אינני בטוח עד כמה לממצא הנ"ל יש משמעות קלינית בהקשר של הבעייה ממנה את סובלת. כך או כך על מנת להתעמק במצבך באופן ספיציפי ולראות את התמונה כולה ממליץ שתשובי לפגישה נוספת במרפאה לצורך מעבר מסודר על ממצאי ה-MRI על רקע התסמינים הקליניים והבירור שנעשה עד כה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן