שאלה בנושא אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

29/07/2020 | 23:50 | מאת: אני

שלום .אני בת 31 מאובחנת באנדומטריןזיס מזה כ 8 שנים .אני מתבלטת האם לפנות לניתות שלישי עקב כאבי אנדומטריוזיס שחזרו שוב .יש לי תחושה של עילפון סחרחורות כאבי בטן וכאבים מחזוריים ברגלים .כאבים ביחסים ואגן ובזמן יציאות .יש לציין שבניתוח האחרון לפניי 4 שנים הושארו נגעים במעי בדו"ח הניתוח נכתב מוקדים שטחיים מרןבים בכל הדוגלס ועל המעי. על איזה מעי מדובר ? אני מאוד חוששת לפנות שוב לניתוח. שאלותי ...1. האם אותם נגעים שנשארו על המעי לפניי 4 שנים לא יכולים לגרום לנזק חמור יותר במידה ולא הסיר אותם ?2. באיזה מעי מדובר ? 3. האם אנדומטריוזיס גורם לסיבוכים בהריון ? אני שוקלת לנסות שוס הריון וברקע יש לי הפלות רבות מאוד וסיבוכים . אושה מאד מאד למענה

שלום לך, מציע שתפני את שאלתך לפורום העוסק באנדומטריוזיס באופן ספיציפי. פורום זה עוסק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה וכירורגיה משקמת לרצפת האגן. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן