אנדומטריוזיס שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

28/07/2020 | 11:02 | מאת: סיוון

שלום אני בתהליך אבחון של אנדומטריוזיס. שבועיים אחרונים סובלת מנפיחות מוזרה בבטן התחתונה. רציתי לדעת (במידה ובאמת יש לי אנדומטריוזיס) מה הדרך היעילה לפתור את התסמין המוזר הזה של הנפיחות. תודה רבה

סיוון שלום, ישנם טיפולים מגוונים לאנדומטריוזיס ולתסמיניו. אחד מהם הינו גלולות למניעת הריון אשר בין היתר מנטרלות גם את הביוץ ויתכן שבעקבות זאת תפחת התפיחות הבטנית. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגי ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן