אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/07/2020 | 18:18 | מאת: לושה

שלום ילדתי לפני שנתיים וחצי ומאז מרגישה בעת ריצה קפיצות או אינפאקט כלשהו ,אפילו עם מכה בישבן מרגישה שמשהו זז לי בבטן התחתונה. הגינקולוג שלי אומר שהכל תקין שם. וגם חוות דעת שנייה אמרה לי אותו דבר.הלכתי לפרוקטולוג אפילו כי הדבר מורגש לי בגשר שהן הקרטון לאזור המין, באזור הנקבים אם אני כותבת נכון. בדק אותי וכשהגיע למקום ש"זז הדבר" הוא טען שזה השלפוחית שלי. הכל מקרה טופלתי על-ידי מומחית לרצפת האגן וזה עזר לי בהתחלה ....החלטתי להסתכל מול מראה על פתח הנרתיק שלי ונרחדתי לגלות שהיה משהו שבכל פעם יצרתי שם לחץ כמו משכיבה לישיבה,לישיבה, הופיע גבר יכול עם חור קטן באמצע שיוצא ,זה ממש דוחה אותי להסתכל וגם לדבר על זה אבל מפחיד אותי כי מעולם לא היה לי את זה.מה זה יכול להיות לדעתך? כשאני חושבת על זה נראה לי שזה אזורמתן שתן והחור שלו לא קטן כמו פעם. מלחיץ

שלום רב, לפי התיאור נשמע שמדובר בצניחת הרחם והאיבר שאת רואה מתקרב אל הפתח הוא ככל הנראה צוואר הרחם. ממליץ לפנות לבדיקה ע"י רופא מומחה באורוגינקולוגיה ורצפת האגן כדי לאבחן באופן מדוייק ולהציע טיפול. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן