מרסופיאליזציה-2צדדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

29/03/2020 | 00:28 | מאת: ענת

שלום יום רביעי ביצעתי ניתוח מרסופיאליזציה ברטולין דו צדדי. חייבת לציין שיש לי שיפור ניכר בכאבים וכעמט ואין. יש לי שטף דם לאורך כל השפה הימינית. המנתח אמר שזה תקין ותהליך ריפוי של העור. רציתי לשאול אם זה אכן טבעי ומוכרת התופעה?

שלום ענת, זה בהחלט יתכן. במרבית המקרים מדובר בשטף דם שנעצר מעצמו ונספג ללא צורך בהתערבות נוספת. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

02/04/2020 | 13:08 | מאת: ענת

תודה על המענה המצב נראה ומרגיש הרבה יותר טוב. שאלה נוספת. האם זה תקין ששבוע אחרי הניתוח יש לי טיפונת דימומים ממש הכתמות בקטנה. כשהסתכלתי במראה ראיתי שיש כמו פצע שם שטיפה מדמם אדום. והתפרים לא נמסו. האם זה בסדר? או שיש צורך להגיע לבדיקה?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן