ניתוח של עצב ה פודנדל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

22/01/2020 | 00:09 | מאת: 33

שלום, לאחר שנות סבל-אשמח לקבל שם של רופא שהתמחה בניתוח (עדיף לפרוסקופי) לבעיות בעצב הפודנדל בגברים. נוירולוגית כתבה לשאול גניקולוגים. ,תודה

שלום רב, פורום זה עוסק בבעיות מתחום האורוגניקולוגיה ומטבע הדברים מוגבל לבעיות מתחום בריאות האשה. בנוסף הפורום אינו מהווה במה להמלצות על רופא כזה או אחר אלא פלטפורמה לדיונים עקרוניים בבעיות הרלוונטיות. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

10/01/2023 | 11:09 | מאת: אתי

רק דוקטור מאדי אל חאג מבית חולים הדסה עין כרם לא תצטער

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן