שאלה בעניין רקטוצלה ...

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/09/2019 | 07:56 | מאת: אני

שלום אני בת 30 .ועלה אצלי לאחרונה חשד לרקטוצלה. אתמול עשיתי בדיקת מנומטריה. ונלחצתי מאד שלא הצלחתי לפלוט את הבלון גם לאחר כמה נסיונות. אז מה זה אומר שיש אולי אניזמוס? אוף אני בלחץ . התופעה הזו של להיעזר באצבעות מהנרתיק ממש מציקה לי .

שלום, במידה שאת נזקקת להעזר באצבעות כדי להשלים פעולת מעיים, כדאי שתיבדקי ע"י אורוגינקולוג ויתכן שיש מקום לשקול תיקון ניתוחי (סה"כ פעולה פשוטה יחסית המתבצעת דרך הנרתיק ועשויה להקל עליך מאד). בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן