תופעות לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/07/2019 | 11:34 | מאת: דנה

לפני כשבועיים עברתי ניתוח רובוטי לכריתת רחם כולל הוצאת לימפות מהאגן כמה ימים לאחר הניתוח התחילו לי הפרשות מימיות רבות מהנרתיק הרופאים אמרו לי שכתוצאה מהוצאת לימפות יש הצטברות נוזלים ובדרך סאת הם יוצאים.זה עדיין לא פסק יש לזה גם קצת ריח לא נעים אבל ההפרשות הן שקופות.האם מסוכן?מה עלי לעשות?

דנה שלום, הפורום עוסק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה ורצפת האגן ולא בתחום הגינקולוגיה האונקולוגית. מציע להפנות את שאלתך לפורום מתאים בנושא או לפנות לבדיקה במסגרת בה נותחת. בברכה

08/04/2023 | 13:52 | מאת: ויקי

היי, איך בסוף נגמר אצלך? מתי הפסיקו לצאת המים מהגוף?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן