ריקון חלקי של השלפוחית .

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

17/07/2019 | 13:38 | מאת: אני

שלום .אני בת 30 ובחודש האחרון מרגישה כל פעם התרוקנות חלקית של השלפוחית .. דחף לעשות עוד . למרות שאין . התכיפות של מתן השתן גדולה יותר. והבטן התחתונה. כואבת לי . במקביל לאחרונה נמצא אצלי רקטוצלה. בנוסף לפניי שנתיים ילדתי וסבלתי מדליפת שתן במשך חצי שנה . מה עליי לעשות כרגע. הריקון החלקימאד מפריע לי

שלום לך, את מציגה מספר בעיות הקשורות בתחום רפואת רצפת האגן ומומלץ לפנות לרופא אורוגינקולוג על מנת לעבור הערכה כוללת ולהמליץ על טיפול. בנוגע לתחושת הריקון החלקי יתכן צורך בבדיקת אורודינמיקה שבאפשרותה ניתן לברר את תפקודיה השונים של שלפוחית השתן כולל את שלב ההתרוקנות. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן