לאחר לפרסקופיה חירום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/02/2019 | 20:23 | מאת: יאלוש

שלום רב בוצע לי לפרסקופיה בחשד לתסביב שחלתי אך זה נישלל ממצאים ציסטה ובתוך ציסטה נוספת בקוטר 4סמ משמאל כמו כן נימצאו מיספר נגעים של אנדומטריוזיס בשחלה שמאל בוצע ניקוז של הציסטה נישלח נוזל לציטולוגיה כמו כן גם פיפל הענין שדבר זה חוזר כל הזמן על עצמו וזה מתחיל בדימומים וקרישי דם כמו של מחזור כמו גם רירית רחם מעובה 12 מה עושים במצב כזה לא רואה פתרון הורמונים לא מעונינת לקחת מה אפשרות אחרות תודה בת 38 ללא הריון או לידות

יאלוש שלום, ראשית כדאי לקבל ייעוץ במרפאה המתמחה באנדומטריוזיס. שם יבצעו הערכת מצב ויגבשו איתך תכנית טיפול. בנוסף חשוב לברר את תשובת הפיפל במטרה לשלול מצבים לא תקינים ברירית הרחם שגם הם יכולים להוות סיבה לדמם עז. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן