הפרדות בטנית וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/11/2018 | 13:55 | מאת: Mmee

שלום רב. רציתי לדעת האם אפשר לאבחן הפרדות שרירים באולטרסאונדד רקמות רכות בבטן? האם הפרדות שרירים יכולה לגרום לכאבים בעת כפיפות בטן ולכאבי גב? תודה מראש

שלום, בשלב ראשון מומלץ להיבדק ע"י רופא (משפחה / כירורג) ובמידת הצורך תופני לבדיקת דימות (לדוגמא אולטרהסאונד של דופן הבטן) על מנת להשלים את האבחון. מבחינת כאב, חשוב גם לשלול בקע שהינו סיבה שכיחה יותר לכאב בעת עליית הלחץ הבטני בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן