TVT- בת 67 עברתי את הניתוח לפני 15 שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

29/09/2018 | 22:20 | מאת: צילה

אני סובלת מכאבים באגן ובירכיים. האם ידועות תופעות לואי כאלה? אני גם באמצע בירור אורטופדי.

צילה שלום, ניתוח TVT, בפרט בגרסת Obturator (מה שמכונה TVT-O) עלול באחוז קטן מהמקרים להוביל לכאב בירך הפנימי אשר עפ"ר חולף מעצמו, אך לעיתים מצריך טיפול נוסף. עם זאת לא שכיח שכאב הנובע מהניתוח יופיע לאחר 15 שנים ממועד הניתוח. בברכה, ד"ר בני פיינר מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

02/10/2018 | 09:45 | מאת: כהן צילה

תודה על התשובה המהירה. אני מבקשת לדעת האם יש בדיקות השוללות או המאבחנות את הבעיה ?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן