שאלה-בריחת צואה למי לפנות מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

27/09/2018 | 10:13 | מאת: לילי

שלום, בת 62. לאחרונה אני סובלת מתופעה בה יש לי בריחת צואה.התופעה מתבטאת בכך שלפעמים אני לא שמה לב ורואה מעט צואה בתחתון ולפעמים אני מרגישה שיוצאת,אבל הצואה כבר בתחתון. האם התופעה הזאת מוכרת? לאיזה רופא לפנות?ניתן לטפל בזה? האם זה מצריך ניתוח

לילי שלום, התופעה בהחלט מוכרת וקיימים מספר פתרונות. מומלץ לפנות להערכה ע"י רופא אורוגינקולוג (מומחה לרצפת האגן) או פרוקטולוג לשם בירור וטיפול. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה משקמת לרצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן