מתלבטת אם להגיע לתור פרטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

04/05/2018 | 11:54 | מאת: נורית

ולפני זה אשמח לדעת 1.אתה מבצע אולטרסאונד אם צריך? אם כן האם זה תלת מימד? 2.יש לך הבנה בקשר בין בעיות רצפת אגן ומוקדי אנדומטריוזיס? האם נתקלת בנשים עם בעיות רצפת אגן שלבסוף אבחנת אנדו? תודה

נורית שלום, 'בעיות ברצפת האגן' זהו סל גדול של ליקויים שפרט לאזור האנטומי אינם בהכרח קשורים זה לזה. ישנן מרפאות העוסקות באנדומטריוזיס ובכאבי אגן באופן ספיציפי כולל במחלקתנו ואת לחלוטין מוזמנת לפנות למרפאה להערכה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

09/05/2018 | 13:24 | מאת: נורית

"מחלקתינו" התכוונת ליעוץ בקליניקה שלך?או בקליניקה של אנדומטריוזיס?

השירות קיים בכל בית חולים ציבורי ואת יכולה לפנות למרפאות נשים ולמרפאה ספיציפית (רצפת האגן או אנדומטריוזיס) בהתאם לסוג התסמינים שאת חווה ומטרידים אותך (לא פרטת בפוסט על אלו תסמינים מדובר תחת השם 'בעיות ברצפת האגן'). כמובן שאם את מעוניינת לפנות לרופא מומחה במסגרת הרפואה הפרטית זו זכותך אבל זהו לא נושא לדיון בפורום.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן