שאלה לגבי ניתוח שאתה מבצע

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/04/2018 | 21:47 | מאת: נורית

הי האם אתה או מישהו בארץ מתקנים צניחת פרינאום/בקע פרינאלי כפי שמתואר בטקסט הבא ללא רשת? I had my cystocele, rectocele and perineocele(perineum) repaired using sutures only. My surgeon would have used collagen for extra support but it wasn't needed. She does not like to use mesh " תודה

נורית שלום, אני וכמוני גם עמיתים שלי העוסקים בתחום הכירורגיה המשקמת לרצפת האגן מבצעים ניתוחים לטיפול בצניחה עם וגם ללא שימוש ברשת. כמובן שעל מנת לתכנן את אופן הטיפול האופטימלי אין תחליף מלבוא לבדיקה והערכה קלינית במרפאה ולדון באפשרויות השונות בהתאם למצב ולהעדפותיה של המטופלת. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן