קרע דרגה 3 b שאלות נוספות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

17/01/2017 | 08:11 | מאת: נעמה

שלום שאלתי לפני כמה זמן שאלות ויש לי עוד שאלות . הופיעו לי לאחרונה חוסר שליטה על גזים . יש לי היקורת שבוע הבא. אני 6 שבועות אחרי לידה עם קגע 3b האם זה משהו שניתן לטפל בו למה זה הופיע פתאום האם יש קשר להיות ללחץ שאני מרגישה מהחוסר וודאות או שקשור לקרע . איזה בדיקות יש לעבור ומתי ? האם ממולץ לעבור אותם אחרי םיזיוטרפיה או לפני. מתי ניתן להתחיל פיזיוטרפיה ? תודה נעמה

נעמה שלום, תסמינים של אי שליטה בגזים או בצואה עלולים להופיע לאו דווקא מיידית לאחר התרחשות הקרע אלא גם בעתיד. אם את מוזמנת לביקורת בשבוע הבא אני בטוח שבמסגרת הביקורת ינחו אותך בנוגע לברור נוסף שעשוי להיות נחוץ. טיפול שניתן להתחיל בו לאלתר כולל ייעוץ דיאטנית ופיזיותרפיה לרצפת האגן. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

24/01/2017 | 14:37 | מאת: נעמה

האם יש הבדל בין התאפקות לבריחה ? או שזה אותו דבר ?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן