חולשה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

25/09/2014 | 10:51 | מאת: שירי

שלום.בת 61 בריאה בדך כלל.הבעיה שיש לי שמיזה חצי שנה אני סובלת מחולשה בברכיים בזמן מעמץ רגיל כמו ניקיון הבית .קניון ובזמן האחרון זה היחמיר. יש לי כאב חלש בברכיים יחד אים חולשה.כשאני נחה זה עובר לי .היתי אצל אורטופד בבדיקת הברך אמר שהכול בסדר.אני חוששת שאין לי ניוון שרירים. והאים אלו הסימנים תודה

אין המדובר בסימנים קלאסיים של ניוון שרירים. בכדי להרגע באופן מוחלט ניתן להבדק ע"י נאורולוג המטפל במחלות מעיין אלו שנה טובה ובריאה

מנהלי פורום פגיעות סחוס