כאבים בברך שמאל מלווה בנפיחות קלה,ללא תופעת חום.

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/12/2012 | 09:02 | מאת: עמירם

שלום רב! אני בן 45 עובד כמאבטח ולפעמים נידרש לבצע אימונים שונים כגון קרב מגע,תרגילים שונים בשימוש בנשק,תרגילי כושר גופני,ריצה וכדומה...לאחרונה אני סובל מכאבים בברך שמאל מלווה בנפיחות קלה. הדבר מגביל אותי בפעילות בעיקר הקשורה לכיפוף המפרק, ולפעמים אף יש לי כאבים בהליכה. רופאת המשפחה רשמה לי arthryl אבקה וזאת לבינתיים עד שהגיע לאורתופד. שאלתי האם יש לי מה לדאוג מבחינת אופי עבודתי?אודה לתשובה בהקדם. תודה מראש וישר כח... לציין כי רגל ימין תקינה...

ארטריל הינה תוסף מזון הנועד לכאב שמקורו שחיקת סחוס. יש לבצע בדיקה אורטופדית מקפה, כולל בדיקות עזר באם נדרש, על מנת לוודא כי זו אכן הבעיה ולא פגיעה תוך פרקית אחרת לרצועות ולמנסקוסים אזי הטיפול המוצע יהיה אחר. איני סבור כי יש לך מה לדאוג אולם יש לאבחן ולטפל בכדי שתוכל לפעול ללא כאב ונפיחות. ככלל פעילות המובילה לכאב אינה מומלצת.

מנהלי פורום פגיעות סחוס