פגיעות בסחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

13/07/2010 | 21:54 | מאת: אביעד

א. אני בן 20 ואני תמיד עושה קליקים האם זה טוב והאם זה פוגע בסחוס ואם כן מה אפשר לעשות? ב. אני בצבא עובד במטבח ואני עומד כל היום לפחות 17 שעות וכתוצאה מכך אני סובל מכאבים נוראים בברך והלכתי לאורטופד והבנתי שכנראה שחקתי את הפיקה אז אני שם ברכייה וגם מדרסים האם זה יכול לעזור או שיש לך הצעה אחרת ג. והאם כדאי בכלל ללכת עם נעלי ספורט כי אני חושב שהכאבים שיש לי זה כתוצאה מעמידה ממושכת שיש לי כאבים בגב ,בברך, ברגליים . ד. עוד דבר שמפריע לי אני לפני 3 וחצי שנים סדקתי את המרפק והלכתי לאורטופד ושמתי גבס אבל יכול להיות שהאורטופד הוריד לי אותו מוקדם מדאי וכשהייתי מתאמץ בחדר כושר היו חוזרים לי הכאבים ועכשיו גם במטבח לא יודע אולי זה ממאמץ חוזר לי לפעמים כאבים אבל ממש כואב שאני אפילו לא יכול להרים דברים יותר קלים כגון: קלסר מה אפשר לעשות עם זה .וזה לא קבוע זה לפעמים.

קליקים שלא גורמים לכאב אינם פוגעים. הטיפול לברך - אתה מציין שנבדקת על ידי אורטופד- איני יכול ואיני מתכוון להחליף את חוו"ד הרופא הבודק. מה עוד שאיני יודע מה היו ממצאי בדיקתו. הטיפול במדרס וברכיה יכול לסיע וניתן להוסיף גם פיזיותרפיה. נעל עם בולם זעזועים יכולה להקל אף היא ביחס למרפק - ממליץ על צילום ביקורת והערכת אורטופד

מנהלי פורום פגיעות סחוס